Exclusieve masterclass Kickstart jouw onderneming - Profbloggers.nl
 • You are here:
 • Home »

Wil jij jouw bedrijf een kickstart geven?

Je hebt zulke mooie plannen voor je bedrijf. Maar je weet niet zo goed hoe je ze vorm moet geven. Wat moet je als eerste doen? Wat is nou een logische stap?

Je hebt zulke mooie ideeën waar je vast veel mensen mee kunt helpen. Maar hoe vind je die mensen? 

Of misschien ben je al een tijdje bezig, maar komt er niet uit wat je erin stopt. Je werkt en je werkt, en omzet blijft achter. Je twijfelt steeds meer aan jezelf. 

Eigenlijk weet je gewoon niet wat werkt en wat niet werkt. Het is één grote zwarte doos.

Herkenbaar? 

 • Je wil graag mensen helpen met jouw mooie producten of diensten
 • Je wil snappen wat je moet doen om jouw onderneming draaiend te krijgen en houden zonder dat je jezelf over de kop werkt
 • En je wil eigenlijk simpelweg meer verdienen met je onderneming en er echt een blijvend succes van maken.
Succesvol ondernemen met je blog

Geef je op voor mijn exclusieve masterclass
Kickstart jouw onderneming op 9 september

Succesvol ondernemen met je blog - Sjoukje Bakker - Profbloggers

In 1 dag gaan we met elkaar aan de slag om te zorgen dat jij precies weet wat je moet weten en kunnen om blijvend geld te verdienen met je onderneming. Je leert een strategie waarmee je nog jaren vooruit kunt. 

Adviesrapport met concrete actiepunten vooraf

Voorafgaand aan de dag vul je een vragenlijst in over jouw bedrijf en je plannen. Hierin kun je precies uitleggen waarop je vastloopt en wat je verwachtingen zijn. 

Ook maak ik een analyse van jouw bedrijf (of bedrijfsplannen). Vervolgens schrijf ik een adviesrapport met concrete actiepunten voor jouw bedrijf. Dit ontvang je vooraf. Hier kun je op de dag zelf ook vragen over stellen.

Wat werkt en waarom? 

's Morgens gaan we eerst aan de slag met je doelstellingen: wat wil je bereiken met je bedrijf? En waar sta je nu? Samen met de andere deelnemers gaan we in gesprek over onze drempels. Je zult al snel merken dat je niet de enige bent die het lastig vindt om vaart te maken met je bedrijf!

Daarna gaan we in op de theorie. Aan de hand van vele voorbeelden uit mijn praktijk vertel ik wat belangrijk is voor een onderneming om langdurig succesvol te zijn. Wat heb je nodig? En wat moet je doen?

Succesvol ondernemen met je blog

Brainstormsessie: de beste ideeën van de de groep

Na de uitgebreide lunch gaan we concreet aan de slag met jouw bedrijfsplan. We brainstormen met de groep over de beste strategieën die jij kunt aanpakken om verder te komen. We kijken naar jouw ideale doelgroep en bespreken hoe je die het beste kunt bereiken.

Actieplan met stappen waar je mee vooruit komt

Tot slot werken we gezamenlijk aan een actieplan, waar je na afloop van de dag direct mee aan de slag kunt.

Investering

De investering voor deze dag is nu eenmalig 697 euro  (exclusief btw - en aftrekbaar van de belasting. Zie onder voor verdere details.) 

Wat zeggen deelnemers over eerdere  masterclasses?

De investering waard? Absoluut!

Het was een leerzame, enerverende, maar ook gezellige dag in een fijne setting. Ik heb onwijs veel geleerd over verkopen voor bloggers in het algemeen én over mijn specifieke situatie. Ik ben naar huis gegaan met een bak aan energie en een blograpport vol opbouwende kritiek en aanbevelingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Is het de investering waard geweest? Absoluut!

Mary-Lou
user-image

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw
user-image

Inspirerend!

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende adviezen! In jouw blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

Fleur Miller | pinexpert.nl
user-image

Wie ben ik?

Sjoukje Bakker - blogmentor

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers als achter de succesvolle personal finance blog Meer geld, minder stress. 

Ervaren marketeer en consultant

Naast blogger ben ik jaren werkzaam geweest als marketeer. De laatste jaren werk ik als consultant. Ik help zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Zeer succesvolle blogs opgezet

Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht. Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als ondenremerscoach en blogmentor heb ik inmiddels tientallen ondernemers geholpen met het aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun aantallen websitebezoekers en klanten, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruisting tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je onderneming te verdienen.

Jarenlange ervaring als marketeer

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider bij grote financiële instellingen. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op de (startende) ondernemingen van mijn klanten. 

Wat krijg je?

Bij de exclusieve masterclass Kickstart jouw onderneming ontvang je:

 • Een advies op maat met jouw verkoopkansen en verkoopstrategie, ter waarde van € 349. Deze is voor elke deelnemer verschillend. Als je de tips volgt die ik geef, gaan je inkomsten gegarandeerd omhoog.
 • Duidelijk en concreet cursusmateriaal. Je krijgt een handout met waardevolle informatie, veel ruimte voor aantekeningen, en daarnaast je eigen persoonlijke adviesrapport. 
 • Een ter plekke door jou te vullen werkboek met plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.
 • Allerhande extra informatie over succesvol ondernemen, bloggen en promoten.
 • Gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers die dezelfde reis volgen als jij.

Om te garanderen dat jij voldoende persoonlijke aandacht krijgt, kunnen er maximaal 6 mensen deelnemen

Voor wie is het?

De exclusieve masterclass Kickstart jouw onderneming is bedoeld voor ondernemers die:

 •  meer geld willen verdienen en echt serieus met hun onderneming aan de slag willen
 • vast zijn gelopen met hun bedrijf en zoekende zijn naar een strategie die beter werkt 
 • nog moeten starten maar die moeite hebben om de sprong te wagen

Voor wie is het NIET?

Deze exclusieve masterclass is niet voor iedereen geschikt. Voor wie is het niet?

 • Ondernemers die niet bereid zijn hun strategie te veranderen. 
 • Ondernemers die niet geloven in de kracht van online contentontwikkeling. 
 • Startende ondernemers die nog geen idee hebben wat voor bedrijf ze willen starten.

Waar en wanneer is de exclusieve masterclass
Kickstart jouw onderneming?

De exclusieve masterclass wordt gehouden op:

 •  9 september 2019
 • van 10.00u tot 16.00u
 • op een mooie locatie in de omgeving van Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto.


De details van de locatie en verdere gegevens ontvang je tijdig na aanmelding. 

Wat is de investering?

De investering voor exclusieve masterclass Kickstart jouw onderneming  bedraagt nu eenmalig 697 euro (exclusief btw). 

Dit is inclusief:

 •  advies op maat, in de vorm van een rapport (ter waarde van 349 euro)
 • een werkboek waarmee je ter plekke aan de slag gaat
 • alle verdere materialen
 • koffie, thee, lekkere hapjes en heerlijke lunch 

Deze investering verdien je zeker terug. En... de kosten van een training zijn aftrekbaar van de belasting. 

Veelgestelde vragen

 • Ik ben nog niet begonnen met mijn bedrijf. Is deze masterclass geschikt voor mij? Dat ligt eraan wat je al hebt uitgewerkt. Als je nog geen idee hebt waarin je wil ondernemen, dan is het niet geschikt nog.  Als je wel al een idee hebt uitgewerkt, maar je vindt het lastig om echt van start te gaan, dan ben je van harte welkom!
 • Is het ook mogelijk om de masterclass online te volgen? Nee, dat is niet mogelijk. Juist doordat iedereen live aanwezig is, kunnen we goed met elkaar brainstormen en is het veel makkelijker om vragen te stellen.  Overigens is er ook tijdens deze groepssessie ruim voldoende tijd voor het stellen van vragen. Er zijn bewust maar weinig deelnemers, zodat iedereen ruim aan bod komt. Bovendien versterken de deelnemers elkaar vaak.
 • Is het mogelijk een andere keer ook bij mij in de buurt?   Nee. Ik kies bewust voor een centrale locatie, zodat het voor iedereen goed bereikbaar is. We beginnen pas om 10 uur, zodat iedereen voldoende tijd heeft om te komen. 
 • Is het mogelijk om in termijnen te betalen? Ja, dat kan. Neem in dat geval even contact met me op, dan regel ik dat voor je. 
 • Wat bedoel je met een advies op maat? Ik maak vooraf een analyse van jouw bedrijf en schrijf daar een advies over. Dit ontvang je voorafgaand aan de masterclass. In de testimonials lees je meer over de ervaringen met deze analyses.
 • Wanneer is de volgende masterclass? Ik kan niet op 9 september. Die is op donderdag 28 november, eveneens in Utrecht.