Genius Bloggers Toolkit

De beste investering in je blog ooit!

Toen ik net begon met bloggen, deed ik maar wat. Ik vond het allemaal behoorlijk ingewikkeld, omdat er zoveel is waar je aan moet denken. Zeker als je geld wil verdienen met je blog, komt er heel veel bij kijken. Op een gegeven moment stuitte ik op een stapel blogcursussen - de Genius Bloggers Toolkit van Ultimate bundles. Dat is een Amerikaanse verzameling van cursussen speciaal over bloggen.

De moeite waard?

Ik twijfelde wel even of het de moeite waard was. Het waren allemaal Amerikaanse cursussen, zouden die hier wel van toepassing zijn? En 98% korting is wel veel, maar de uiteindelijke prijs (dik € 80) was ook nog best wel prijzig voor iets dat ik niet kende.

Toch besloot ik het te doen. Er was een niet-goed-geld-terug-garantie, dus het leek me dat ik geen risico liep.

Nooit spijt gehad!

Wat ben ik nog altijd blij met die aankoop! Ik heb er zo ontzettend veel van geleerd! Ik heb er nooit 1 seconde spijt van gehad. En de kosten heb ik inmiddels al vele malen terug verdiend.

Inmiddels heb ik ook de volgende bundel gekocht, een jaar later. En de nieuwste, weer een jaar later. Het punt is namelijk... Deze bundels zijn elk jaar maar een paar dagen verkrijgbaar. 

En dat is dan ook het enige probleem dat ik ooit met de toolkit gehad heb. Elke keer als ik aan anderen vertelde dat ik deze berg cursussen en boeken gekocht had, hadden ze daar niets meer aan.

Goed nieuws

Maar... het goede nieuws is, deze week is er de allernieuwste Genius Bloggers Toolkit verkrijgbaar.

Al die geweldige cursussen en e-boeken voor een fractie van de normale prijs!

Wat zit er in de toolkit dit jaar?

In totaal maar liefst 77 ebooks, e-cursussen en printables. Het is wat veel om ze allemaal op te noemen. Ik licht er daarom een paar favorieten uit waarvan ik denk dat je er veel aan zult hebben.

Favoriet 1: Irresistible Email: The Art of Attracting, Captivating, and Nurturing Your Tribe of Raving Fans!

Ruth Soukup, mijn grote voorbeeld op blog (en business!)-gebied heeft vorig jaar een superhandige cursus gemaakt over email. Het flauwe was, die kon je niet kopen, tenzij je je inschreef voor Elite Blog Academy. En... dat kon ik niet doen, want ik was al lid. 🙂

Daar baalde ik flink van, want ik ken de kwaliteit van haar cursussen en ik wist zeker dat ik deze wilde hebben. Ik was dan ook superblij dat deze cursus (die zo'n € 250 waard is) hier gewoon bij zit. 

Direct nadat ik de Toolkit heb gekocht, heb ik deze cursus geopend. En het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ben je lid van mijn weekmail? Dan ga je hier nog veel van merken.

Alleen al hiervoor is de Toolkit een musthave.

Favoriet 2: How to Build a Beautiful Blog: Graphic Design Building Blocks for Bloggers

Ontwerpen is echt mijn zwakke punt bij het bloggen. Ik ben zo niet visueel ingesteld. En daar loop ik constant tegenaan bij mijn blogcarrière. Daarom ben ik echt heel blij dat er nu een handige cursus bij zit van Menucha Citron Seder, die me hier wat meer achtergrond bij geeft. De tips die Menucha geeft zijn zo toe te passen. Ideaal!

Favoriet 3: Affiliate Marketing For Bloggers: Everything You're Missing

Carly Campbell is een hele succesvolle blogger, die maandelijks tienduizenden dollars verdient met haar blog, en dan met name met affiliate marketing. Hoe ze dat doet, legt ze tot in detail uit in deze cursus. En wat een leuke slimme dingen zitten hier weer bij. Ik was echt zo verrast. Ik dacht dat ik inmiddels alles op dit punt nu wel gelezen had, maar nee.

Veel heb ik nog niet toe kunnen passen natuurlijk, ik heb de cursus pas net. Maar ik houd je zeker op de hoogte van mijn resultaten.

Voor beginnende bloggers

Speciaal voor beginnende bloggers zijn er ook talloze fijne materialen, waaronder:

 • A Micro Influencer Handbook door Chelsea Clarke - hoe je met een kleine blog al grote impact kunt maken.
 • Blogcabulary Plus: The Ultimate Blogging Terminology, Reference, and Resource Book door Nataly Llanes. Ideaal voor als je verdwaalt in alle termen die iedereen al lijkt te kennen (al is dat vaak maar schijn).
 • The Blogging Blueprint: Strategies for growing a successful blog and making money blogging door Tiffany Griffin. Deze cursus leert je een bewezen strategie voor hoe je je blog kunt laten groeien. 

en nog een paar geweldige cursussen.

Voor bloggers die meer willen verdienen

Voor iets meer ervaren bloggers die op zoek zijn naar meer inkomsten is er ook heel veel beschikbaar (nog los van wat ik hierboven al noemde). 

 • How To SMASH Affiliate Marketing as a UK Blogger door Emma Drew. Ook als niet-Amerikaanse blogger kun je behoorlijk wat verdienen met affiliate marketing.
 • Top 13 Things to Sell in Shopify That Make the Most Money door Sarah Titus. Eén van mijn favoriete schrijfsters als het om bloginformatie gaat. Dit boek heb ik nog niet gelezen, maar al haar andere boeken vind ik echt geweldig. Deze levert ook vast veel nieuwe informatie op, ook als je geen Shopify-winkel hebt.  

En nog veel meer!

Er zijn ook materialen over content creëren, over productiviteit, over social media en ga zo maar door. En... er zitten ook een berg gratis stock foto's bij, die je op je blog kunt gebruiken. Handig!!

Wil je de hele lijst zien? Ga dan naar de site van Ultimate Bundles. Daar zie je precies wat de Toolkit inhoudt.

Twijfel je?

Mocht je twijfelen of het echt wat voor je is, dan kun je het ook tijdelijk proberen. Ook nu is er die 30 dagen-geld-terug-garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Nu kopen?

Klik hier om de toolkit te kopen!


PS: Heb je geen creditcard of Paypal-account? Dan kun je ook via mij bestellen. Klik hier om te bestellen

About the Author Sjoukje Bakker

Sjoukje is de oprichter en drijvende kracht achter Profbloggers.nl. Ze blogt met veel enthousiasme op Profbloggers, én op Meer geld, minder stress.

Leave a Comment:

31 comments
Manon / Hey Frits says 10 oktober 2018

Super interessant allemaal waarschijnlijk! Iedere blogger kan dat soort tips wel gebruiken denk ik 🙂 Het probleem bij mij is alleen dat ik het wel wil leren, maar ik heb geen zin om eindeloos cursussen te doen of veel informatie te moeten lezen. En dan kom ik ook nooit ver, dat weet ik, maar voor mij is het nog steeds meer een hobby dan dat ik denk dat ik er ooit geld mee ga verdienen 🙂

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Dan zou ik het ook zeker niet doen nee. Het is helemaal afhankelijk van je ambitie. Ik denk dat je er wel geld mee kan verdienen, ook met jouw blog. Je hebt een mooie basis in ieder geval.

  Reply
Yousra Yasmine says 10 oktober 2018

Wat een handige tips! Ik denk dat je als blogger altijd dingen kunt (bij) leren dus ik ga hier zeker even naar kijken.

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  En… wat vind je ervan? Ik denk dat het iedereen wat op kan leveren.

  Reply
Sarah says 10 oktober 2018

Allemaal heel interessant voor elke blogger, denk ik. Zelf heb ik me een tijdje verdiept in de affiliate marketing en hoe dat allemaal precies werkte, maar aangezien mijn blog voor mij puur een hobby is verdiende ik er quasi niets mee. Na een tijdje zag ik het eigenlijk meer als tijdverspilling om mij daar mee bezig te houden. Voorlopig blijf ik dus gewoon bloggen voor het plezier. Al vind ik het wel altijd fijn om te weten wat ik met mijn blog zou kunnen doen/bereiken. Wel zo handig om op de hoogte te zijn natuurlijk.

Reply
kiki hasselton says 10 oktober 2018

inderdaad erg interessant, maar ik heb momenteel niet de tijd om een cursus of zo iets te volgen helaas. Misschien later dit jaar of begin volgend jaar.

Reply
Jessie | Business Blog School says 10 oktober 2018

Toffe toolkit, ook de bonussen zijn super waardevol!

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Ja, vooral die van Convertkit en de Blogfixer zijn heel fijn hè. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat!

  Reply
Felice Veenman says 10 oktober 2018

het klinkt goed, maar is het wel toegesneden op de nederlandse markt?

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Zeker. Heel veel dingen zijn internationaal. Ik heb ook lang gedacht dat bv Pinterest helemaal geen zin had hier, tot ik een Amerikaanse Pinterest-cursus ging volgen en toepassen. Sindsdien weet ik beter. 🙂 Niet alles is helemaal van toepassing inderdaad, maar 95% wel.

  Reply
Jamey says 10 oktober 2018

Wat een handige tips heb je op je site zeg! Ik ga nog ff rond lezen!

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Dank je! 🙂

  Reply
Leslie says 10 oktober 2018

Wat een handige tips. Bedankt

Reply
ingrid says 10 oktober 2018

het klinkt best interessant maar ik bestel toch niet. ik volg wat dingen in groepjes en lees artikelen etc en tot nu toe red ik me daar prima mee. maar wie weet in de toekomst

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Wat je gratis leest is niet hetzelfde als wat je in een cursus leert natuurlijk. Maar wat je zegt: misschien in de toekomst. Het heeft alleen zin als je ook echt een cursus wil doen inderdaad.

  Reply
Joanne says 10 oktober 2018

Wat handig zeg! Ik had hier zelf nog niet eerder van gehoord.

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Het is echt superhandig inderdaad. Ik ben er heel blij mee.

  Reply
Dhini says 10 oktober 2018

Want handig en interresant.

Reply
Nadia says 11 oktober 2018

Bijleren is altijd goed! Al zijn dit soort dingen niet echt iets voor mij. Veel losse dingen en in het engels en daarbij heb ik geen idee waar ik de tijd weg moet halen 😉

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Dan moet je dit niet doen inderdaad. Misschien wel leuk om te weten dat we ook aan een Nederlandse versie werken.

  Reply
Laura says 11 oktober 2018

Heel interessant! Kende deze toolkit nog niet:)

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Het is echt heel erg de moeite waard, zeker als je professioneler met je blog aan de slag wil.

  Reply
Kreanimo says 11 oktober 2018

Ik heb hem vorig jaar gekocht en ja, ik wil hem dit jaar weer!
Zoveel geleerd daarmee en nog niet klaar met alles zelf. Maar er zitten weer zoveel leuke dingen in deze keer….

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Ja hij is echt heel leuk he. Ik ben er elk jaar weer blij mee.

  Reply
Silkeblogs says 11 oktober 2018

Amai, klinkt echt top! Dit ga ik zeker eens bekijken, want ik heb soms het gevoel dat ik “maar wat doe”. Ik kan nog veel bijleren, dankjewel voor de tip!

Reply
Rory says 11 oktober 2018

Jij bent de tweede bij wie ik hierover lees. Ook al zo enthousiast. Het lastige is dat ik inderdaad weet dat ik sommige dingen beter kan doen, maar bij het zien van zoveel informatie haak ik gewoon af. Ik wil wel, heb de tijd niet, wil de weinige tijd die ik heb besteden aan mijn ‘core business’ en zie gewoon niet wanneer ik mij dan kan inlezen. Jammer, want ik zie wel degelijk de potentie van een dergelijke koolkit.

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Dat is een herkenbaar probleem inderdaad. Ben je mogelijk lid van mijn FB-groep al? Daarin bespreken we ook de handigste cursussen en wat je eruit moet halen. Dan is het misschien wat minder overweldigend.

  Reply
Gabriëlle says 11 oktober 2018

Gaaf! Ik had er nooit van gehoord maar investeren kan nooit kwaad!

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Zeker!

  Reply
thelemonkitchen.nl says 11 oktober 2018

Leuke tips allemaal, valt mij wel op dat je veel pop-ups gebruikt haha!

Reply
  Sjoukje Bakker says 12 oktober 2018

  Ja, vind je dat? Het zijn er twee. En… ze verdwijnen een paar dagen als je ze hebt weggeklikt. Het gekke met popups is dat mensen altijd zeggen dat ze storend zijn, maar ze wel invullen. Sinds ik ze aan heb staan, is het aantal inschrijvingen op mijn nieuwsbrief vervijfvoudigd. Vandaar.

  Reply
Add Your Reply