Handige tools en tips - Profbloggers.nl
  • You are here:
  • Home »

Handige tools en tips

Hier vind je alle handige tools en fijne bedrijven met wie ik samenwerk op een rijtje. Ik heb ze opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Opstarten
  • Promoten
  • Verkopen

Opstarten 

Als je begint met ondernemen, heb je als eerste een website nodig. Die kun je zelf bouwen, of laten bouwen. Voor allebei de varianten kan ik je een fijne partij aanbevelen. Lees hier mijn aanbevelingen voor het (laten) bouwen van een website.

Als je eenmaal een domein hebt, met daarop wordpress, heb je een thema nodig (als je het mij vraagt. Je kunt ook zelf alles in html programmeren, maar daar maak je het jezelf meestal niet makkelijker mee). Je kunt gebruik maken van een gratis thema, maar daar kom je meestal niet zo ver mee. Die kun je vaak niet inrichten naar je eigen smaak. Ik heb de afgelopen jaren al flink wat thema's uitgeprobeerd, en heb het beste thema gevonden. Meer over mijn favoriete thema lees je hier.  

Tot slot heb je teksten nodig. Natuurlijk leer ik je die graag schrijven. Maar als jij niet zo'n schrijver bent, maak je misschien liever gebruik van een tekstschrijver. Ik heb een mooi lijstje met mijn favoriete tekstschrijvers gemaakt, elk met hun eigen specialiteit.

Bekijk hier mijn aanbevolen tekstschrijvers

Promoten

Heb je een mooie website en wil je meer bezoekers naar je website krijgen? Dan kun je daar allerhande sociale media voor inzetten. Wil jij weten welke sociale media voor jouw bedrijf het beste werken? Doe dan deze quiz.

Ik heb daarnaast een aantal handige tools op een rij gezet waarmee je je website op sociale media kunt promoten. Ook heb ik een handig lijstje met tools die je kunt inzetten voor het maken van mooie promotiemiddelen. (screen-o-matic, webinargeek, vimeo

Wil je de promotie op sociale media uitbesteden? 

Wil je de promotie van je site via sociale media liever uitbesteden? Ik werk samen met een aantal speciaal geselecteerde samenwerkingspartners, die ik je van harte aanbeveel. 

Verkopen

Active campaign

Thrive themes

Webinargeek