Aanbevolen tekstschrijvers - Profbloggers.nl

Aanbevolen tekstschrijvers

Ben je niet zo'n schrijver? Of twijfel je over je grammatica of spelling? Dan kan het heel handig zijn om iemand in te huren.

Ik heb mijn favoriete tekstschrijvers hier voor je opgenomen. 

Persoonlijke teksten met emotie

Anja Verhaar is een geweldige tekstschrijver, vooral als het om blogs gaat. Elk verhaal dat ik van haar lees, bezorgt me een brok in de keel. 

In haar eigen woorden:

“Ik kan me geen leven voorstellen zonder pen en papier. En natuurlijk is tegenwoordig het toetsenbord mijn pen, maar toch. Schrijven doe en deed ik altijd. Soms schrijf ik in mijn hoofd en speel ermee, om er later gedichten, liedjes of blogs van te maken. Soms zijn het zakelijke teksten. Ook daar speel ik mee. Want zakelijk hoeft niet saai te zijn."

Waarom ik haar aanbeveel

Anja is echt een woordenkunstenaar. Ze kan elk gevoel in woorden uitdrukken. Als je haar een onderwerp geeft, komt ze met de mooiste blogs terug. 

Heb je al een tekst geschreven, maar voldoet die niet helemaal? Ook daar weet Anja raad mee, ze herschrijft het precies in jouw stijl. Natuurlijk is ze ook een goede editor, ze haalt de fouten er zo uit.

Anja's website met al haar dienstverlening vind je hier.

Vloeiend Nederlands én Engels

Wilma Stolk schrijft zowel prachtig Nederlands als Engels. En... ze heeft een voorkeur voor technische teksten. Na jarenlange ervaring op de marketingafdeling van een Japans bedrijf is er niets meer wat ze niet onder woorden kan brengen. 

In haar eigen woorden: 

"Ik ben wat je noemt een alpha-beta. Een nerd met schrijftalent. Iemand die graag met IT’ers omgaat omdat ze hun fascinatie met IT (en een lichte graad van autisme) deelt. Ik zoek graag uit hoe dingen werken en ben pas tevreden als ik het begrijp."

Waarom ik haar aanbeveel

Wilma snapt direct wat je bedoelt. En zo niet, dan zoekt ze het uit tot ze het helemaal in de vingers heeft. 

Ze schrijft, redigeert en adviseert. En dat doet ze zowel in het Nederlands als in het Engels. Superhandig als je je op de internationale markt begeeft. 

Wilma's website vind je hier.