Je website - Profbloggers.nl

Je website

Als je begint met ondernemen, heb je als eerste een website nodig. Die kun je zelf bouwen, of laten bouwen. Voor allebei de varianten kan ik je een fijne partij aanbevelen. 

Heb je al een website, en ben je op zoek naar het ultieme thema? Lees dan hier mijn ervaringen.

Hosting van jouw zelfgebouwde website

Ben je handig met computers? En wil je je eigen site bouwen? Dan adviseer ik je om een domein (met wordpress hosting) te bestellen bij Xel.nl

Waarom ik ze aanbeveel

Bij Xel hebben ze een bijzonder fijne en betrouwbare helpdesk. Als je iets lastig vindt, kun je ze altijd bellen voor ondersteuning. 

Daarnaast zijn ze gewoon heel betaalbaar, zeker als je zelf graag alles in handen houdt. Ook als je niet zo heel handig bent, maar het graag wil leren, kom je met de dienstverlening van Xel heel ver. 

Ik heb ze al zo vaak gebeld, en elke keer komen we er samen toch weer uit. Met het pakket dat ik heb (, nemen ze bovendien de echt lastige vragen gewoon over (bijvoorbeeld als je iets in de CSS moet wijzigen of als je bijvoorbeeld een code moet toevoegen om je site bij een externe partij als bijvoorbeeld Pinterest moet bevestigen).

De kosten zijn laag

Voor het reserveren van een domeinnaam betaal je € 3,95. Dan heb je alleen de domeinnaam, een jaar lang voor jou gereserveerd. 

Wil je de site ook inrichten, dan heb je ook hosting nodig. Dit regelt Xel al vanaf € 4,45 per maand.  

Wil je ook wordpress ondersteuning op je website,  dan betaal je € 15 per maand. Ze zetten wordpress dan voor je op. En zelf richt je alles in. 

Meer informatie over de verschillende pakketten vind je hier

Een ingerichte SEO-proof website

Wil je graag een volledige website die ook nog helemaal aan alle eisen van Google voldoet om snel gevonden te worden?

Neem dan contact op met Blazter.nl. Zij begrijpen hoe belangrijk het is om je online visitekaartje en je vindbaarheid op het internet te maximaliseren om jouw doelen te bereiken. En ze begrijpen ook dat als (startende) ondernemer deze investering direct uit je eigen zak komt. Daarom bouwen ze bijzonder betaalbare websites. 

Ook het onderhoud nemen ze uit handen. Zo weet je zeker dat jouw website altijd up-to-date blijft.

Waarom ik ze aanbeveel

Ik werk graag samen met de mensen van Blazter en kan hun fijne dienstverlening van harte aanbevelen. Alhoewel ik mijn eigen websites altijd gebouwd heb, weet ik ook dat veel mensen dat liever niet doen. En voor die ondernemers adviseer ik Blazter. 

Het leuke van dit bedrijf is dat ze een hele groep met wizzkids in dienst hebben. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben er wel een creatieve oplossing voor. Zonder dat je jezelf in de mogelijkheden hoeft te verdiepen. 

Tot slot zijn ze echt DE specialist op gebied van SEO, oftwel hoog in Google komen. Al hun websites staan op de meest uiteenlopende zoekwoorden bovenaan in Google. En dat is natuurlijk heel erg fijn, zeker als je net begonnen bent. 

Jouw online, opgelost!

Hun slogan is niet voor niets Jouw online, opgelost! Als je graag je website uit handen geeft, dan is Blazter de aangewezen partij.