Hoe kan ik je helpen? - Profbloggers.nl

Hoe kan ik je helpen?

Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?

Wil je meer omzet halen uit je site? 

Wil je meer klanten bereiken?

Wil je jezelf als expert in de markt zetten?

Vraag je je af of het zin heeft om te gaan bloggen voor je onderneming?

Laat mij je helpen!

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Opbouwend en verhelderend

Na eerdere begeleiding van Sjoukje heb ik opnieuw een beroep op haar gedaan. De manier waarop ze meedenkt met mijn bedrijfsplannen en doorvraagt vind ik opbouwend en verhelderend. Haar frisse blik en goede aanknopingspunten om op door te pakken zijn altijd zeer waardevol.

Ester Broug

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van. Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje ben ik over mijn plankenkoorts heen, heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken en heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken. Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

Lana De Jong

De investering waard? Absoluut!

Het was een leerzame, enerverende, maar ook gezellige dag in een fijne setting. Ik heb onwijs veel geleerd over verkopen voor bloggers in het algemeen én over mijn specifieke situatie. Ik ben naar huis gegaan met een bak aan energie en een blograpport vol opbouwende kritiek en aanbevelingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Is het de investering waard geweest? Absoluut!

Mary-Lou

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw

Inspirerende dag

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende dag! In de blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

Fleur Miller | pinexpert.nl

Zo heerlijk praktisch

Jouw tips zijn zo heerlijk praktisch. Daar houd ik van.

Charlotte

Gevoel dat je op een breekpunt staat?

Heb je ook het gevoel dat je op een breekpunt staat? Ik had dat wel voordat ik met Sjoukje sprak. Ik besloot het gesprek met haar af te wachten en anders de stekker uit mijn blog te trekken. Maar wauw wat heeft ze me goed geholpen. Veel plannen, nieuwe ideetjes en veel om uit te werken. Niet alle tijd om alles direct te doen. Maar stap voor stap gaan we vooruit. Ik heb een nieuw doel, een groot publiek en ik zie kansen.

Bedankt voor alle hulp Sjoukje! Zonder jou was er nu geen Mama Minke meer, maar we gaan door met heel veel plezier!

Minke

Fijne ervaring!

Het chatgesprek was heel inspirerend; Sjoukje gaf positief advies over mijn blog en ik deed hierdoor goede ideëen op. Genoeg ruimte ook om vragen te stellen, waarbij zij mij stimuleerde om ervoor te gaan met mijn blog. Een fijne ervaring!

Cynthia Hedy van Stenus | De Indo Mama

Echt van toegevoegde waarde

Je webinar was echt van toegevoegde waarde. Het daagde me uit om anders te kijken naar mijn bedrijf.

Frederique

Waardevolle tips en feedback gekregen

Vanmorgen de review op mijn blog gehad van Sjoukje! Heel erg blij mee! Waardevolle tips en feedback gekregen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. Ik geniet ervan en voel me gemotiveerd!
Veel werk aan de winkel. Spannend, maar zin in 😀

Dank je wel!

Esther Wijma

Meer klanten door te bloggen

Wil je meer potentiële klanten naar je website krijgen?

Leer weet wat je moet weten en kunnen om:

  •  een succesvolle en winstgevende blog in te richten en op te starten
  • de juiste doelgroep te bereiken,
  • doorlopend meer leads en meer klanten binnen te halen en
  • zo te leren schrijven dat je geen uren kwijt bent aan het bijhouden van je blog.

Start een succesvolle blog voor jouw bedrijf

Wil je leren hoe je een succesvolle blog start, die meer klanten naar je site trekt? 

In 3 maanden tijd leer ik je precies wat je moet weten om een blog langdurig succesvol in de markt te zetten. 

Je leert mijn handige methode aan om snel goede teksten te schrijven, waar jouw klant enthousiast van wordt. En je leert hoe je in 7 handige stappen kunt zorgen dat  jouw ideale klant je blog ook weet te vinden. 

Verhoog je omzet succesvol

Wil jij langdurig meer omzet uit je site halen? Doe mee met de exclusieve masterclass Succesvol verkopen met een blog.

In 1 dag gaan we met elkaar aan de slag om te zorgen dat jij precies weet wat je moet weten en kunnen om blijvend geld te verdienen door het inzetten van een blog.

Vooraf maak ik bovendien een persoonlijk adviesrapport over jouw ideale verdienmodel met daarin tips op maat waar je direct je omzet mee kunt verhogen. 

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Inspirerende dag

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende dag! In de blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

Fleur Miller | pinexpert.nl

Mensen motiveren om hun dromen na te jagen

Ik volgde onlangs een Masterclass bij Sjoukje. Ik blog al wel wat langer als hobby, maar met mijn eigen zaak in het vooruitzicht, wilde ik me toch nog professionaliseren.

Sjoukje gaf me een gedetailleerd stappenplan mee waar ik ook direct mee aan de slag kon. Ze komt to the point en weet erg goed hoe ze mensen moet motiveren hun dromen na te jagen. Sjoukje weet waar ze mee bezig is en heeft heel wat kennis over marketing en over blogstrategieën die werken voor een bedrijf! Zeker een aanrader dus.

Ilse Verhoeven

Waardevolle tips en feedback gekregen

Vanmorgen de review op mijn blog gehad van Sjoukje! Heel erg blij mee! Waardevolle tips en feedback gekregen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. Ik geniet ervan en voel me gemotiveerd!
Veel werk aan de winkel. Spannend, maar zin in 😀

Dank je wel!

Esther Wijma

Opbouwend en verhelderend

Na eerdere begeleiding van Sjoukje heb ik opnieuw een beroep op haar gedaan. De manier waarop ze meedenkt met mijn bedrijfsplannen en doorvraagt vind ik opbouwend en verhelderend. Haar frisse blik en goede aanknopingspunten om op door te pakken zijn altijd zeer waardevol.

Ester Broug

Supergoed!

Wat was dit super goed zeg! Je verhaal was duidelijk en je gaf veel super nuttige info. Dank!

Oliver

Fijne ervaring!

Het chatgesprek was heel inspirerend; Sjoukje gaf positief advies over mijn blog en ik deed hierdoor goede ideëen op. Genoeg ruimte ook om vragen te stellen, waarbij zij mij stimuleerde om ervoor te gaan met mijn blog. Een fijne ervaring!

Cynthia Hedy van Stenus | De Indo Mama

Gevoel dat je op een breekpunt staat?

Heb je ook het gevoel dat je op een breekpunt staat? Ik had dat wel voordat ik met Sjoukje sprak. Ik besloot het gesprek met haar af te wachten en anders de stekker uit mijn blog te trekken. Maar wauw wat heeft ze me goed geholpen. Veel plannen, nieuwe ideetjes en veel om uit te werken. Niet alle tijd om alles direct te doen. Maar stap voor stap gaan we vooruit. Ik heb een nieuw doel, een groot publiek en ik zie kansen.

Bedankt voor alle hulp Sjoukje! Zonder jou was er nu geen Mama Minke meer, maar we gaan door met heel veel plezier!

Minke

Zo heerlijk praktisch

Jouw tips zijn zo heerlijk praktisch. Daar houd ik van.

Charlotte

De investering waard? Absoluut!

Het was een leerzame, enerverende, maar ook gezellige dag in een fijne setting. Ik heb onwijs veel geleerd over verkopen voor bloggers in het algemeen én over mijn specifieke situatie. Ik ben naar huis gegaan met een bak aan energie en een blograpport vol opbouwende kritiek en aanbevelingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Is het de investering waard geweest? Absoluut!

Mary-Lou

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van. Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje ben ik over mijn plankenkoorts heen, heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken en heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken. Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

Lana De Jong

Lekker veel en duidelijke informatie

Interessant webinar! Helder en vol tips. Je vertelt zo lekker veel, duidelijk en je voorbeelden zijn leuk.

Patricia

Veel is duidelijk geworden, vooral over strategisch ondernemen

Ik vond het heel goed! Als ondernemer weet ik wel dat ik regelmaat moet bloggen voor het gewenste "Know, Like, Trust and Buy"-effect. En ook een verhaal schrijven lukt me wel, maar toch... Waar doe je goed aan? Waar schrijf je precies over? Wat is slim? In welke vorm? Met welke boodschap? Tijdens de blogstrategiemiddag van Sjoukje is me veel duidelijk geworden en vooral wat ik kan doen om strategisch te ondernemen. .

Annemiek

Mindset veranderd

Ik heb onlangs een masterclass gevolgd bij Sjoukje. Niet alleen de dag zelf was heel waardevol, maar vooral de periode er na. Als je aan de slag gaat met de tips op maat en er ook echt wat aan blijkt te hebben bijvoorbeeld. Sinds ik Sjoukje volg en deelneem aan haar programma's is mijn mindset veranderd van "het zal wel alleen werken voor anderen" naar "dit kan ik ook".

Sjoukje is benaderbaar, denkt graag met je mee en is nooit te beroerd om mij door de juiste vragen te stellen weer op het pad te zetten dat ik graag wilde inslaan.

Mary-Lou

"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. En soms doet leren een beetje pijn, want de tip die ik kreeg was dat ik mijn blog mag splitsen en voor de persoonlijke verhalen misschien zelfs een aparte site mag maken als ik mijn blog wil gaan inzetten om te verkopen. Dat is de grootste take-away voor mij uit deze middag, daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens zo'n middag bij te wonen. Je weet nooit waar je nog eens wat van opsteekt!

Martha Pelkman

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw

Echt van toegevoegde waarde

Je webinar was echt van toegevoegde waarde. Het daagde me uit om anders te kijken naar mijn bedrijf.

Frederique

Leerzaam en inspirerend

Ik vond het een leerzame middag. Sjoukje behandelt de theorie en licht deze toe aan de hand van praktijkvoorbeelden. De brainstormsessie met anderen ondernemers is niet alleen inspirerend maar levert je nieuwe inzichten.

E.M. Gomes Jardin

Samen sparren?

Weet je nog niet zo goed of een blog zinvol is voor je onderneming? Of vind je het lastig om te bepalen wat nu de beste strategie is?

Neem contact met me op voor een gratis gesprek. Dan kun je uitgebreid je verhaal toelichten en denk ik met je mee. Je kunt het gesprek zelf inplannen in mijn agenda. 

1-op-1-coaching

Wil je samen met mij je online en blog strategie opzetten en uitwerken? Leren hoe jij succesvol klanten uit jouw online strategie kunt halen? En regelmatig sparren over je volgende stap?

Neem dan contact met me op voor de mogelijkheid van 1-op-1 coaching. 

In 1 avond helemaal bij

Kort kennismaken met mijn werkwijze? En direct waardevolle tips ontvangen die je gelijk toe kunt passen?

Geef je op voor één van mijn webinars. Deze vinden elke dinsdagavond plaats.

Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?