Hoe kan ik je helpen?

Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?

Wil je meer omzet halen uit je site? 

Wil je meer klanten bereiken?

Wil je jezelf als expert in de markt zetten?

Vraag je je af of het zin heeft om te gaan bloggen voor je onderneming?

Laat mij je helpen!

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Opbouwend en verhelderend

Na eerdere begeleiding van Sjoukje heb ik opnieuw een beroep op haar gedaan. De manier waarop ze meedenkt met mijn bedrijfsplannen en doorvraagt vind ik opbouwend en verhelderend. Haar frisse blik en goede aanknopingspunten om op door te pakken zijn altijd zeer waardevol.

Ester Broug

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van. Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje ben ik over mijn plankenkoorts heen, heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken en heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken. Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

Lana De Jong

De investering waard? Absoluut!

Het was een leerzame, enerverende, maar ook gezellige dag in een fijne setting. Ik heb onwijs veel geleerd over verkopen voor bloggers in het algemeen én over mijn specifieke situatie. Ik ben naar huis gegaan met een bak aan energie en een blograpport vol opbouwende kritiek en aanbevelingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Is het de investering waard geweest? Absoluut!

Mary-Lou

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw

Inspirerende dag

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende dag! In de blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

Fleur Miller | pinexpert.nl

Zo heerlijk praktisch

Jouw tips zijn zo heerlijk praktisch. Daar houd ik van.

Charlotte

Gevoel dat je op een breekpunt staat?

Heb je ook het gevoel dat je op een breekpunt staat? Ik had dat wel voordat ik met Sjoukje sprak. Ik besloot het gesprek met haar af te wachten en anders de stekker uit mijn blog te trekken. Maar wauw wat heeft ze me goed geholpen. Veel plannen, nieuwe ideetjes en veel om uit te werken. Niet alle tijd om alles direct te doen. Maar stap voor stap gaan we vooruit. Ik heb een nieuw doel, een groot publiek en ik zie kansen.

Bedankt voor alle hulp Sjoukje! Zonder jou was er nu geen Mama Minke meer, maar we gaan door met heel veel plezier!

Minke

Fijne ervaring!

Het chatgesprek was heel inspirerend; Sjoukje gaf positief advies over mijn blog en ik deed hierdoor goede ideëen op. Genoeg ruimte ook om vragen te stellen, waarbij zij mij stimuleerde om ervoor te gaan met mijn blog. Een fijne ervaring!

Cynthia Hedy van Stenus | De Indo Mama

Echt van toegevoegde waarde

Je webinar was echt van toegevoegde waarde. Het daagde me uit om anders te kijken naar mijn bedrijf.

Frederique

Waardevolle tips en feedback gekregen

Vanmorgen de review op mijn blog gehad van Sjoukje! Heel erg blij mee! Waardevolle tips en feedback gekregen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. Ik geniet ervan en voel me gemotiveerd!
Veel werk aan de winkel. Spannend, maar zin in 😀

Dank je wel!

Esther Wijma

Meer klanten naar je site

Vaak is het verhogen van je bereik een kwestie van veel kleine stappen zetten. Wil je in je eigen tempo aan de slag? 

Volg dan mijn digitale cursus "Meer klanten naar je site" en leer in 7 stappen hoe je zoveel mogelijk klanten naar je site trekt.

Start een succesvolle blog voor jouw bedrijf

Wil je leren hoe je een succesvolle blog start, die meer klanten naar je site trekt? 

In 3 maanden tijd leer ik je precies wat je moet weten om een blog langdurig succesvol in de markt te zetten. 

Je leert mijn handige methode aan om snel goede teksten te schrijven, waar jouw klant enthousiast van wordt. En je leert hoe je in 7 handige stappen kunt zorgen dat  jouw ideale klant je blog ook weet te vinden. 

Samen sparren?

Weet je nog niet zo goed of een blog zinvol is voor je onderneming? Of vind je het lastig om te bepalen wat nu de beste strategie is?

Neem contact met me op voor een gratis gesprek. Dan kun je uitgebreid je verhaal toelichten en denk ik met je mee. Je kunt het gesprek zelf inplannen in mijn agenda. 

In 1 avond helemaal bij

Kort kennismaken met mijn werkwijze? En direct waardevolle tips ontvangen die je gelijk toe kunt passen?

Geef je op voor één van mijn webinars. Deze vinden elke dinsdagavond plaats.

Verhoog je omzet succesvol

Wil jij langdurig meer omzet uit je site halen? Doe mee met de exclusieve masterclass Succesvol verkopen met een blog.

In 1 dag gaan we met elkaar aan de slag om te zorgen dat jij precies weet wat je moet weten en kunnen om blijvend geld te verdienen door het inzetten van een blog.

Vooraf maak ik bovendien een persoonlijk adviesrapport over jouw ideale verdienmodel met daarin tips op maat waar je direct je omzet mee kunt verhogen. 

1-op-1-coaching

Wil je samen met mij je blogstrategie opzetten en uitwerken? Leren hoe jij het meeste resultaat uit jouw site kunt halen? En regelmatig sparren over je volgende stap?

Neem dan contact met me op voor de mogelijkheid van 1-op-1 coaching. 

Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?