Cursus Maak je blog klaar om geld te verdienen - Profbloggers.nl

Wil jij geld verdienen met je blog?

Je werkt hard aan je blog. En je bent er behoorlijk trots op wat je al hebt neergezet. Je bereikt een mooi publiek. En je krijgt enthousiaste reacties.

Eigenlijk zou je nu ook wel geld willen verdienen met je blog. Maar... je twijfelt. Is het wel goed genoeg? Hoort het eigenlijk wel, geld verdienen met je blog?

Om je heen hoor je van allerlei bloggers dat ze leuk verdienen. Maar bij jou komt het geld niet vanzelf binnen. Of als  het al komt, staat het niet in verhouding tot de tijd die je erin stopt. Je vraagt je echt af: wat doe ik verkeerd?

Herken je dat? 

  • Je wil graag blijven bloggen! Je vindt het gaaf om te doen. Maar je kunt niet van de lucht leven
  • Je wil wel geld vragen voor je blog. Maar je hebt geen idee of je goed genoeg bent. En wat jouw blog waard is. 
  • Je hoort allerhande succesverhalen om je heen. Maar je snapt niet hoe ze het doen
  • Je wil meer verdienen met je blog, en je weet gewoon niet waar je moet beginnen.

Bestel nu de cursus Geld verdienen met je blog!

In deze cursus leer ik je de 10 stappen die je moet zetten om je blog klaar te maken om er langdurig geld mee te verdienen.

We gaan eerst aan de slag met de basis.

Daarna kijken we naar waar je geld mee kunt verdienen en wat je op je blog moet zetten om de verschillende inkomstenmogelijkheden in te zetten.

En tot slot bespreken we de waarde van je blog: hoeveel kun je vragen? Wat kun je verdienen met je blog? En wat is realistisch voor de toekomst? 

De investering voor deze cursus is 39 euro (exclusief btw).  Dat verdien je gegarandeerd terug als je de concrete tips van de cursus inzet op jouw blog.

Wat zeggen deelnemers over mijn cursussen?

profile-pic
Mary-Lou

De investering waard? Absoluut!

Het was een leerzame, enerverende, maar ook gezellige dag in een fijne setting. Ik heb onwijs veel geleerd over verkopen voor bloggers in het algemeen én over mijn specifieke situatie. Ik ben naar huis gegaan met een bak aan energie en een blograpport vol opbouwende kritiek en aanbevelingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Is het de investering waard geweest? Absoluut!

profile-pic
Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

profile-pic
Fleur Miller | pinexpert.nl

Inspirerend!

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende adviezen! In jouw blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers.

Zeer succesvolle blogs opgezet

Zelf heb ik al jarenlange ervaring met geld verdienen door te bloggen. Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Ook heb ik een Facebook-groep opgericht met meer dan 15.000 leden. En had ik een mailinglijst met meer dan 12.000 inschrijvingen.

Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik bovendien al honderden (zelf ontwikkelde) trainingen, cursussen en challenges verkocht. 

Hoe?

Hoe ik dat gedaan heb, leer ik jou ook graag!

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als strategisch blog- en ondernemerscoach heb ik inmiddels tientallen ondernemers geholpen met het aanpassen én implementeren van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun klanten, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de online marketing voor jouw bedrijf en bied daar de juiste tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig meer omzet uit je onderneming te halen door een sterke online strategie. 

Jarenlange ervaring als marketeer en consultant

Ik ben jaren werkzaam geweest als marketeer bij grote financiële instellingen. Ook heb ik jaren gewerkt als consultant. Ik hielp zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Wat krijg je?

Een praktische cursus met: 

  • Duidelijke, accurate en uptodate informatie over hoe je je blog zo aanpast dat je er blijvend geld mee kunt verdienen.
  • Concreet stappenplan met mijn 10 bewezen stappen.
  • Slimme vragen die je voor je eigen blog in kunt vullen
  • Tientallen tips die je direct toe kunt passen.

Voor wie is het?

Voor elke blogger die graag geld wil verdienen bloggen en nu nog te weinig inkomsten heeft voor het werk dat erin gaat. 

Wat is de investering?

Als je nu bestelt, betaal je slechts 39 euro (exclusief BTW). Dit verdien je gegarandeerd terug als je de tips toepast.