Training Start een blog - Profbloggers.nl

Wil jij makkelijker meer klanten vinden? 

Je werkt superhard aan je bedrijf. Je hebt zo'n mooi product en je weet dat je er veel mensen mee kunt helpen. Je gaat los op sociale media, je netwerkt en je maakt gebruik van alle bekende paden, maar het valt niet mee. 

Hoe bereik je meer mensen zonder nog meer te netwerken? Nog maar random te posten? Hoe vind je extra klanten?

Om meer mensen naar je site te krijgen, heb je alles al gedaan. Maar je hebt het idee dat niets echt werkt.

Maak zelf een online product - Sjoukje Bakker - Profbloggers

En de mensen die op je site langskomen... die kopen ook nog eens niets.

Herken je dat?

 • Je hebt zo'n leuk product, maar weet niet hoe je de juiste klanten vindt. 
 • Je werkt heel hard, en zou graag ook iets makkelijker klanten binnen halen zonder constant overal te netwerken
 • Je wil graag meer mensen helpen, je wil niet altijd aan het werk zijn en je wil eigenlijk simpelweg meer verdienen met je bedrijf.


Vanaf september kun je weer mee doen met mijn online training Start een succesvolle blog! Het resultaat zal je verbazen:

 • Meer bezoekers op je website
 • Meer geïnteresseerde leads
 • Mensen die jou bellen in plaats van dat je hen moet bellen.
 • Meer klanten én meer omzet.

Vanaf september weer beschikbaar

Inschrijving voor deze training is op dit moment gesloten. Vanaf september kun je weer mee doen. 

Schrijf je nu in op de wachtlijst, dan ontvang je in augustus automatisch meer informatie.

Doe mee met mijn online training Start een succesvolle blog!

Sjoukje Bakker - Profbloggers

Sjoukje Bakker - Profbloggers

In 3 maanden tijd leer je precies wat je moet weten om jouw blog succesvol in te zetten om omzet binnen te halen. En om ervoor te zorgen dat jouw klanten jou vinden in plaats van andersom. 

We gaan eerst aan de slag met jouw doelstellingen en jouw ideale klant. Ook kijken we naar jouw verkoopproces. En hoe je daar een blog onderdeel van kan maken.

Ik vertel je precies wat je moet doen om te zorgen dat jouw blog ook gelezen wordt, door de mensen met wie jij graag werkt. En natuurlijk leer je ook mijn handige methode aan om snel goede teksten te schrijven, waar jouw klant enthousiast van wordt. 

Alle opdrachten krijg je wekelijks toegestuurd, maar deze kun je ook altijd terugvinden op de online leeromgeving. In de besloten Facebook groep kun je altijd vragen stellen. 

En omdat je samen met anderen de training volgt, kun je elkaar motiveren en verder helpen. 

Tot slot ontvang je feedback op je ingestuurde opdrachten en blogs.

Wat zeggen andere deelnemers van mijn trainingen?

profile-pic
Fleur Miller | pinexpert.nl

Inspirerend!

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende adviezen! In jouw blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

profile-pic
Annemiek

Veel is duidelijk geworden, vooral over strategisch ondernemen

Ik vond het heel goed! Als ondernemer weet ik wel dat ik regelmaat moet bloggen voor het gewenste "Know, Like, Trust and Buy"-effect. En ook een verhaal schrijven lukt me wel, maar toch... Waar doe je goed aan? Waar schrijf je precies over? Wat is slim? In welke vorm? Met welke boodschap? Tijdens de blogcursus van Sjoukje is me veel duidelijk geworden en vooral wat ik kan doen om strategisch te ondernemen. .

profile-pic
Martha Pelkman

Ook voor ervaren bloggers leerzaam

"Bloggen, dat kan ik wel," dacht ik na zo'n 1600 blogposts en 9 jaar bloggen. Ik had het mis: ik kan nog best wel wat leren. En soms doet leren een beetje pijn, want de tip die ik kreeg was dat ik mijn blog mag splitsen en voor de persoonlijke verhalen misschien zelfs een aparte site mag maken als ik mijn blog wil gaan inzetten om te verkopen. Dat is de grootste take-away voor mij van Sjoukje's training. Daarom raad ik ook ervaren bloggers aan om toch eens zo'n training te volgen. Je weet nooit waar je nog eens wat van opsteekt!

profile-pic
Mary-Lou

Mindset veranderd

Ik heb onlangs een masterclass gevolgd bij Sjoukje. Niet alleen de dag zelf was heel waardevol, maar vooral de periode er na. Als je aan de slag gaat met de tips op maat en er ook echt wat aan blijkt te hebben bijvoorbeeld. Sinds ik Sjoukje volg en deelneem aan haar programma's is mijn mindset veranderd van "het zal wel alleen werken voor anderen" naar "dit kan ik ook".

Sjoukje is benaderbaar, denkt graag met je mee en is nooit te beroerd om mij door de juiste vragen te stellen weer op het pad te zetten dat ik graag wilde inslaan.

profile-pic
Lana De Jong

Stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Ik had de wens graag een blog te starten maar de stap maken durfde ik niet alleen. Waar begin ik, hoe start ik een site, wat ga ik schrijven en waar vind ik mijn lezers? Plankenkoorts had ik en al zoekende ben ik in contact gekomen met Sjoukje en de training die zij aanbood. Vol enthousiasme ben ik gestart en daar heb ik geen spijt van.

Het is een stevige training afgestemd op jouw persoonlijke wensen die je aan het werk zet en je de diepte in laat duiken over wat jij graag wilt leren. Dankzij de begeleiding van Sjoukje:

 • ben ik over mijn plankenkoorts heen,
 • heb ik veel meer geleerd over bloggen dan ik mij vooraf had kunnen bedenken, en
 • heb ik een duidelijk doel gekregen over wat ik met mijn blog wil bereiken.

Een training, met ook nog een werkboek vol extra info, die ik van harte aanbeveel voor wie wil leren bloggen op professioneel niveau.

profile-pic
Oliver

Supergoed!

Wat was dit super goed zeg! Je verhaal was duidelijk en je gaf veel super nuttige info. Dank!

Wat is de investering?

De investering voor de training Start een succesvolle blog bedraagt eenmalig 595 euro (exclusief btw). 

Dit is inclusief:

 • de online leeromgeving met extra informatie en gratis webinars
 • opdrachten en uitgebreide uitleg over hoe je een blog start en succesvol in de markt zet
 • een besloten Facebook-groep waarin je al je vragen kwijt kunt
 • feedback op je blogs gedurende de periode van de training 

Deze investering verdien je zeker terug. En... de kosten van een training zijn aftrekbaar van de belasting. 

In termijnen betalen?

Wil je in termijnen betalen? Dat kan ook. Dan betaal je vijfmaal € 125.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers. Ik heb al meerdere blogs succesvol in de markt gezet en de juiste klanten erbij aangetrokken. Ook heb ik zeer succesvolle Facebook-groepen opgezet, waarbij de grootste al meer dan 15.000 leden heeft.

Blogs succesvol ingezet voor verkoop

Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht. Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht. 

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als blogcoach heb ik daarnaast tientallen bloggers geholpen met het aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun bezoekersaantallen, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Sjoukje Bakker - Profbloggers

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig blogsucces. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je blog te verdienen.

Jarenlange ervaring als marketeer

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op bloggen. 

Wat krijg je bij deze training?

Bij de training Start een succesvolle blog ontvang je:

 • Een online leeromgeving waarin je alle informatie terugvindt. 
 • Wekelijks een opdracht via de mail met concrete uitleg en opdrachten over hoe je een blog start, schrijft, en promoot. Onderdeel hiervan is een actieplan met de belangrijkste stappen, een planner en tientallen concrete voorbeelden.
 • Feedback op ingestuurde opdrachten zodat je direct leert en verder kunt.
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen in een afgeschermde Facebook-groep. Hierin zitten ook andere ondernemers met wie je kunt sparren. Daarnaast deel ik in deze groep allerhande extra praktische informatie waarmee je aan de slag kunt. Ook verzorg ik Facebook Lives over specifieke onderwerpen die leven in de groep.
Checklist 10 stappen voor je een blog live zet #profbloggers #checklist

Voor wie is het?

Voor elke ondernemer die graag echt verder wil komen. Wil jij meer klanten zonder dat je meer tijd stopt in netwerken? Wil je makkelijker online klanten vinden? Wil je als expert worden gezien op jouw vakgebied?

Dan is deze online training geschikt voor jou!

Hoe lang duurt de training?

De training duurt in totaal drie maanden en start op 9 maart.

Gedurende deze drie maanden ben je wekelijks 1 dagdeel aan de cursus kwijt. Deze tijdsinvestering is belangrijk om de juiste resultaten te kunnen behalen.

Wat heb je nodig voor deze training?

Voor deze training heb je geen blog- of schrijfervaring nodig. 

Wel heb je het volgende nodig:

 • Een bestaande website, bij voorkeur gebouwd in wordpress.
 • Minimaal een paar uur per week om aan je blog en de promotie hiervan te werken.
 • Bij voorkeur in ieder geval een Facebook-account.