Meer verdienen met affiliate marketing - Profbloggers.nl

Is affiliate marketing een raadsel voor je?

Ken jij ze ook, die loze claims?

"Verdien tonnen zonder moeite!"

"Het geld stroomde binnen terwijl ik op vakantie was..."

"Je hebt echt geen duizenden bezoekers nodig om veel geld te verdienen!"

Je kent ze allemaal wel, die onzinnige reclames. Ze doen je geloven dat je echt iets verkeerd doet. En eigenlijk misschien zelfs wel dat je dom bent. 

En dat steekt eigenlijk best wel hè. Dat jij wel bezoekers hebt. En een echt mooie blog waar je veel tijd in steekt. En dat je toch zo weinig geld met affiliate marketing verdient. 

Het geheim?

Het geheim achter deze foute claims? Ze liegen. Het is namelijk NIET MAKKELIJK om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Zo simpel is het. 

Want weet je... als het wel makkelijk was, dan had het jou allang gelukt. Sterker nog, dan zouden al die foute adverteerders ook helemaal niet kunnen bestaan. 

Kun je dan wel geld verdienen met affiliate marketing?

Het snelle antwoord op die vraag is ja. Je kunt er wel echt geld mee verdienen. Maar... niet zo als die snelle internetjongens je beloven.

Het is geen kwestie van wat linkjes plaatsen en dan maar afwachten

Hoe werkt het dan wel?

Succesvol geld verdienen met affiliate marketing betekent de juiste producten koppelen aan de juiste doelgroep, en ze ook echt aanbevelen. En daarnaast vooral heel veel uitproberen, testen en DOORZETTEN. 

Toch kan het wel sneller en succesvoller dan je nu doet. 

Bestel nu het webinar Meer verdienen met affiliate marketing!

In dit webinar leer ik je de 7 stappen die je moet zetten om geld te verdienen met affiliate marketing. Geen loze beloften en onzinkreten.  Maar gewoon duidelijke acties en het eerlijke verhaal. Dat scheelt je tijd en veel frustratie.  

  • We gaan eerst aan de slag met de basis: wat is affiliate marketing en waarom wordt er zoveel onzin over verteld?
  • Daarna kijken we naar waar jouw mogelijkheden liggen om meer te verdienen met affiliate marketing. Wat zijn de juiste producten? En waarom passen ze op jouw blog? 
  • Ook leg ik uit hoe de verschillende affiliate platforms werken (zoals Daisycon en Awin), zodat je niet langer uren kwijt bent aan het zoeken van de juiste links. 
  • Ik vertel je hoe je het meest kunt verkopen, door van je lezers fans te maken. Of eigenlijk heel concreet: hoe zorg je dat mensen wél op je linkjes klikken?
  • Tot slot geef ik je tips over wat wel én wat niet werkt en waarom.

De investering voor dit webinar is slechts 19 euro (exclusief btw). 

Dat verdien je gegarandeerd terug als je de concrete tips van dit webinar inzet op jouw blog. Daarnaast scheelt het je uren uitzoekwerk. 

Wat zeggen deelnemers over mijn webinars?

profile-pic

Supergoed!

Wat was dit super goed zeg! Je verhaal was duidelijk en je gaf veel super nuttige info. Dank!

Oliver
profile-pic

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw
profile-pic

Lekker veel en duidelijke informatie

Interessant webinar! Helder en vol tips. Je vertelt zo lekker veel, duidelijk en je voorbeelden zijn leuk.

Patricia
profile-pic

Echt van toegevoegde waarde

Je webinar was echt van toegevoegde waarde. Het daagde me uit om anders te kijken naar mijn bedrijf.

Frederique

Wat krijg je?

Een informatief webinar met: 

  • Duidelijke, accurate en uptodate informatie over hoe je affiliate marketing succesvol toe kunt passen.
  • Concreet stappenplan met mijn 7 bewezen stappen.
  • Tientallen tips die je direct toe kunt passen.
  • Onbeperkt terugkijken via een persoonlijke link.

Voor wie is het?

Dit webinar is relevant voor iedereen die graag meer geld wil verdienen met affiliate marketing. Het helpt als je al een blog hebt, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat is de investering?

Als je nu bestelt, betaal je slechts 19 euro (exclusief BTW). Dit verdien je gegarandeerd terug als je de tips toepast. 

Wie ben ik?

Sjoukje Bakker

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter Profbloggers. 

Ervaren marketeer en consultant

Ik ben jaren werkzaam geweest als marketeer bij grote financiële instellingen. De laatste jaren heb ik gewerkt als consultant. Ik hielp zowel grote als kleine bedrijven met het analyseren en oplossen van bottlenecks. 

Zeer succesvolle blogs opgezet

Daarnaast was ik blogger. Op mijn personal finance blog kwamen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht. Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht.

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als ondenremerscoach en blogmentor heb ik inmiddels tientallen ondernemers geholpen met het aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun aantallen websitebezoekers en klanten, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig succes. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je onderneming te verdienen.

Jarenlange ervaring als marketeer

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider bij grote financiële instellingen. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op de (startende) ondernemingen van mijn klanten.