Over Profbloggers - Profbloggers.nl
  • You are here:
  • Home »

Over Profbloggers

Je werkt superhard aan je bedrijf. Je hebt zo'n mooi product en je weet dat je er veel mensen mee kunt helpen. Je gaat los op sociale media, je netwerkt en je maakt gebruik van alle bekende paden, maar het valt niet mee. 

Hoe bereik je meer mensen zonder nog meer te netwerken? Nog maar random te posten? Hoe vind je extra klanten?

Om meer mensen naar je site te krijgen, heb je alles al gedaan. Maar je hebt het idee dat niets echt werkt.

En de mensen die op je site langskomen... die kopen ook nog eens niets.

Herken je dat?

  • Je hebt zo'n leuk product, maar weet niet hoe je de juiste klanten vindt. 
  • Je werkt heel hard, en zou graag ook iets makkelijker klanten binnen halen zonder constant overal te netwerken
  • Je wil graag meer mensen helpen, je wil niet altijd aan het werk zijn en je wil eigenlijk simpelweg meer verdienen met je bedrijf.

Profbloggers helpt je verder. Met een online strategie kun jij meer klanten binnen halen. Zonder dat je veel meer tijd kwijt bent. 

Wie ben ik?

Sjoukje Bakker

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers als achter de succesvolle personal finance blog Meer geld, minder stress. Op deze laatste blog komen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Van mijn Facebook-groep over besparen zijn ruim 14.000 mensen  lid. Veel van hen praten dagelijks mee in discussies over besparen. 

Zeer succesvolle blogs opgezet

Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht. Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht. Mijn omzet uit mijn blogs is meerdere malen boven de € 6000 per maand geweest.

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als blogcoach heb ik daarnaast tientallen bloggers geholpen met het aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun bezoekersaantallen, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruising tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig blogsucces. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je blog te verdienen.

Jarenlange ervaring als marketeer

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op bloggen.