Over profbloggers - Profbloggers.nl

Over profbloggers

Profbloggers is een platform voor bloggers én door bloggers: een plek waarop je informatie kunt vinden over het beginnen van je eigen blogbedrijf. 

Een blogstrategie die werkt

Als ervaren marketeer en blogger heb ik een eigen blogstrategie ontwikkeld. Eentje waarvan ik weet dat die werkt. Omdat ik het zelf heb getest en toegepast. Maar ook omdat ik het aan anderen heb geleerd. Ook zij passen het succesvol toe en laten zien dat het werkt.

Mijn blogstrategie:

Cursussen vinden en verkopen

Daarnaast is Profbloggers een cursusplatform, waarop je (heel binnenkort) blogcursussen kunt vinden én aanbieden. Als je een goede cursus hebt gemaakt voor bloggers, dan verkopen wij die voor je (tegen een vooraf afgestemde commissie). En andersom is er natuurlijk ook een affiliate programma. Alle cursussen die wij hierop aanbieden vanuit Profbloggers mag je - na inschrijving op ons affiliate programma - ook op je eigen site verkopen. Daarvoor ontvang je dan ook een mooie affiliate commissie.

Mijn praktische marketingkennis heeft me ook geholpen. Ik weet hoe je iets moet verpakken om er aandacht voor te krijgen. En wat er nodig is om een product in de markt te zetten. En... wat er nodig is om je product winstgevend te maken. Ook niet onbelangrijk.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoukje Bakker. En ik ben de oprichter van www.profbloggers.nl en van de succesvolle personal finance blog www.meergeldminderstress.nl. Vroeger was ik projectleider en marketeer/communicatiemanager bij een grote verzekeraar. Tegenwoordig ben ik ondernemer in mijn eigen blogbedrijf.

Graag zet ik me in om jou te helpen bij het opzetten van jouw blogbedrijf.

Doe je ook mee?

Wil jij een gastblog schrijven over bloggen? Of een blogcursus aanbieden op Profbloggers? Stuur een mailtje aan Sjoukje@profbloggers.nl Dan vertel ik je er alles over!