Training Vergroot je bereik – Profbloggers.nl

Wil jij meer klanten bereiken zonder meer te netwerken? 

Je werkt superhard aan je bedrijf. Je hebt zo'n mooi product en je weet dat je er veel mensen mee kunt helpen. Je netwerkt en maakt gebruik van alle bekende paden, maar het valt niet mee. 

Hoe bereik je meer mensen zonder nog meer te netwerken? Hoe vind je extra klanten?

Om meer mensen naar je site te krijgen, probeer je vanalles uit. Maar je hebt het idee dat niets echt werkt.

En de mensen die op je site langskomen... die kopen ook nog eens niets.

Herken je dat?

 • Je hebt zo'n leuk product, maar weet niet hoe je de juiste klanten vindt. 
 • Je werkt heel hard, en zou graag ook iets makkelijker klanten binnen halen zonder constant overal te netwerken
 • Je wil graag meer mensen helpen, je wil niet altijd aan het werk zijn en je wil eigenlijk simpelweg meer verdienen met je bedrijf.
hand op papier - Training Start een succesvolle blog

Doe mee met mijn online training Start een succesvolle blog!

Succesvol ondernemen met je blog

In 3 maanden tijd leer je precies wat je moet weten om een succesvolle blog in de markt te zetten. Zodat jouw gewenste klanten jou kunnen vinden. 

Je leert mijn handige methode aan om snel goede teksten te schrijven, waar jouw klant enthousiast van wordt. En je leert hoe je in 7 handige stappen kunt zorgen dat  jouw ideale klant je blog ook weet te vinden. 

Om te zorgen dat de training aansluit bij jou behoeften ontvang je twee persoonlijke coachingssessies: aan het begin en aan het eind.

Je kunt elk gewenst moment starten en de opdrachten in je eigen tempo maken. Ook kun je regelmatig feedback krijgen op je ingestuurde opdrachten.

Wat zeggen andere deelnemers van mijn trainingen?

profile-pic
Mary-Lou

De investering waard? Absoluut!

Het was een leerzame, enerverende, maar ook gezellige dag in een fijne setting. Ik heb onwijs veel geleerd over verkopen voor bloggers in het algemeen én over mijn specifieke situatie. Ik ben naar huis gegaan met een bak aan energie en een blograpport vol opbouwende kritiek en aanbevelingen waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Is het de investering waard geweest? Absoluut!

profile-pic
Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

profile-pic
Fleur Miller | pinexpert.nl

Inspirerende dag

Bedankt Sjoukje, voor deze inspirerende dag! In de blogreview staan veel concrete actiepunten waar ik mee aan de slag ga. Met jouw tips en aanbevelingen loop ik de juiste kant op 🙂

profile-pic
Esther Wijma

Waardevolle tips en feedback gekregen

Vanmorgen de review op mijn blog gehad van Sjoukje! Heel erg blij mee! Waardevolle tips en feedback gekregen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. Ik geniet ervan en voel me gemotiveerd!
Veel werk aan de winkel. Spannend, maar zin in 😀

Dank je wel!

Wie ben ik?

Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers. Ik heb al meerdere blogs succesvol in de markt gezet en de juiste klanten erbij aangetrokken. Ook heb ik zeer succesvolle Facebook-groepen opgezet, waarbij de grootste al meer dan 15.000 leden heeft.

Blogs succesvol ingezet voor verkoop

Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht. Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht. 

Meer omzet, meer bezoekers én meer zelfvertrouwen

Als blogcoach heb ik daarnaast tientallen bloggers geholpen met het aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun bezoekersaantallen, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit? De kruisting tussen winstgevend ondernemen en bloggen

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig blogsucces. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je blog te verdienen.

Jarenlange ervaring als marketeer

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op bloggen. 

Wat krijg je bij deze training?


Bij de training Start een succesvolle blog ontvang je:

 • 2 persoonlijke coachingssessies van 1 uur, waarin we aan de slag gaan met jouw specifieke vragen, ter waarde van € 200.
 • Wekelijks een werkboek via de mail met concrete uitleg en opdrachten over hoe je een blog start, schrijft, en promoot. Onderdeel hiervan is een actieplan met de belangrijkste stappen, een planner en tientallen concrete voorbeelden.
 • Feedback op ingestuurde opdrachten zodat je direct leert en verder kunt.
 • Gelegenheid tot het stellen van vragen in een afgeschermde Facebook-groep. Hierin zitten ook andere ondernemers met wie je kunt sparren. Daarnaast deel ik in deze groep allerhande extra praktische informatie waarmee je aan de slag kunt. Ook verzorg ik Facebook Lives over specifieke onderwerpen die leven in de groep.
Checklist 10 stappen voor je een blog live zet #profbloggers #checklist

Voor wie is het?

Voor elke ondernemer die graag echt verder wil komen. Wil jij meer klanten zonder dat je meer tijd stopt in netwerken? Wil je makkelijker online klanten vinden? Wil je als expert worden gezien op jouw vakgebied?

Dan is deze online training geschikt voor jou!

Hoe lang duurt de training?

De training duurt in totaal drie maanden en kan op elk gewenst moment van start gaan.

Gedurende deze drie maanden ben je wekelijks 1 dagdeel aan de cursus kwijt. Deze tijdsinvestering is belangrijk om de juiste resultaten te kunnen behalen.

Wat heb je nodig voor deze training?

Voor deze training heb je geen blog- of schrijfervaring nodig. 

Wel heb je het volgende nodig:

 • Een bestaande website, bij voorkeur gebouwd in wordpress.
 • Minimaal een paar uur per week om aan je blog en de promotie hiervan te werken.
 • Bij voorkeur in ieder geval een Facebook-account.

Wat is de investering?

De investering voor ​de training Start een succesvolle blog bedraagt nu eenmalig 695 euro (exclusief btw). 

Dit is inclusief:

 •  twee persoonlijke coachingssessies (ter waarde van 200 euro)
 • opdrachten en uitgebreide uitleg over hoe je een blog start en succesvol in de markt zet
 • een besloten Facebook-groep waarin je al je vragen kwijt kunt
 • feedback op je blogs gedurende de periode van de training 

Deze investering verdien je zeker terug. En... de kosten van een training zijn aftrekbaar van de belasting.