Webinar Meer verdienen met affiliate marketing – Profbloggers.nl

Is affiliate marketing een raadsel voor je?

Ken jij ze ook, die loze claims?

"Verdien tonnen zonder moeite!"

"Het geld stroomde binnen terwijl ik op vakantie was..."

"Je hebt echt geen duizenden bezoekers nodig om veel geld te verdienen!"

Je kent ze allemaal wel, die onzinnige reclames. Ze doen je geloven dat je echt iets verkeerd doet. En eigenlijk misschien zelfs wel dat je dom bent. 

En dat steekt eigenlijk best wel hè. Dat jij wel bezoekers hebt. En een echt mooie blog waar je veel tijd in steekt. En dat je toch zo weinig geld met affiliate marketing verdient. 

Het geheim?

Het geheim achter deze foute claims? Ze liegen. Het is namelijk NIET MAKKELIJK om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Zo simpel is het. 

Want weet je... als het wel makkelijk was, dan had het jou allang gelukt. Sterker nog, dan zouden al die foute adverteerders ook helemaal niet kunnen bestaan. 

Kun je dan wel geld verdienen met affiliate marketing?

Het snelle antwoord op die vraag is ja. Je kunt er wel echt geld mee verdienen. Maar... niet zo als die snelle internetjongens je beloven.

Het is geen kwestie van wat linkjes plaatsen en dan maar afwachten

Hoe werkt het dan wel?

Succesvol geld verdienen met affiliate marketing betekent de juiste producten koppelen aan de juiste doelgroep, en ze ook echt aanbevelen. En daarnaast vooral heel veel uitproberen, testen en DOORZETTEN. 

Toch kan het wel sneller en succesvoller dan je nu doet. 

Doe mee met het webinar Meer verdienen met affiliate marketing!

In dit webinar leer ik je de 7 stappen die je moet zetten om geld te verdienen met affiliate marketing. Geen loze beloften en onzinkreten.  Maar gewoon duidelijke acties en het eerlijke verhaal. Dat scheelt je tijd en veel frustratie.  

We gaan eerst aan de slag met de basis: wat is affiliate marketing en waarom wordt er zoveel onzin over verteld?

Daarna kijken we naar waar jouw mogelijkheden liggen om meer te verdienen met affiliate marketing. Wat zijn de juiste producten? En waarom passen ze op jouw blog? 

Ook leg ik uit hoe de verschillende affiliate platforms werken (zoals Daisycon en Awin), zodat je niet langer uren kwijt bent aan het zoeken van de juiste links. 

Ik vertel je hoe je het meest kunt verkopen, door van je lezers fans te maken. Of eigenlijk heel concreet: hoe zorg je dat mensen wél op je linkjes klikken?

Tot slot geef ik je tips over wat wel én wat niet werkt en waarom. 

De investering voor dit webinar is 39 euro (exclusief btw).  Dat verdien je gegarandeerd terug als je de concrete tips van dit webinar inzet op jouw blog. Daarnaast scheelt het je uren uitzoekwerk. 

Let op: er kunnen slechts 12 mensen live mee doen. 

Datum: 18 juni

Tijdstip: 20.00u tot 21.30u.

06
Dagen
04
Uren
52
Minuten
20
Seconden

Wat zeggen deelnemers over mijn andere cursussen?

Adviesrapport op maat is geweldig

Heel veel interessante en nuttige tips vandaag gekregen. Sjoukje heeft heel veel kennis en ervaring. Haar adviesrapport op maat is geweldig. Ik ga de tips op korte termijn inzetten.

profile-pic
Angeliek Nelissen | De Ondernemende Vrouw

Waardevolle tips en feedback gekregen

Vanmorgen de review op mijn blog gehad van Sjoukje! Heel erg blij mee! Waardevolle tips en feedback gekregen. Langzaam maar zeker kom ik steeds een stapje verder. Ik geniet ervan en voel me gemotiveerd!
Veel werk aan de winkel. Spannend, maar zin in 😀

Dank je wel!

profile-pic
Esther Wijma
06
Dagen
04
Uren
52
Minuten
20
Seconden
Sjoukje Bakker - Profbloggers - wil jij een keer met mij sparren?

Mijn naam is Sjoukje Bakker, en ik ben de kracht achter zowel Profbloggers als achter de succesvolle personal finance blog Meer geld, minder stress. Op deze laatste blog komen maandelijks gemiddeld 50.000 lezers langs. Van mijn Facebook-groep over besparen zijn ruim 14.000 mensen  lid. Veel van hen praten dagelijks mee in discussies over besparen. 

Zowel op mijn blogs als in mijn Facebook-groepen heb ik al honderden (zelf ontwikkelde) cursussen en challenges verkocht.

Ook heb ik allerhande affiliate producten aangeboden en succesvol aan mijn lezers verkocht. Mijn omzet uit mijn blogs is meerdere malen boven de € 6000 per maand geweest.

Als blogcoach heb ik daarnaast tientallen bloggers geholpen met het aanpassen van hun strategie. Op basis van mijn adviezen hebben zij hun businessmodel aangepast en concrete successen geboekt. Hun bezoekersaantallen, omzet en zelfvertrouwen zijn hierna zichtbaar gegroeid.

Mijn specialiteit is een kruising van zakelijk en winstgevend ondernemen, en inhoudelijk sterk bloggen, wat leidt tot langdurig blogsucces. Ik focus op de vermarktbaarheid van een blog en bied daar de tools voor. Ik kijk met jou mee naar wat je kunt verbeteren om langdurig geld met je blog te verdienen.

Voor ik ging bloggen heb ik 15 jaar gewerkt als marketingmanager en projectleider. Wat ik in het bedrijfsleven geleerd heb, pas ik succesvol toe op bloggen.

Wat krijg je?

Een interactief webinar met: 

  • Duidelijke, accurate en uptodate informatie over hoe je affiliate marketing succesvol toe kunt passen.
  • Concreet stappenplan met mijn 7 bewezen stappen.
  • Tientallen tips die je direct toe kunt passen.
  • Ter plekke vragen kunnen stellen.
  • Een handige pdf met de presentatie na afloop.
  • Onbeperkt terugkijken via een persoonlijke link.

Voor wie is het?

Dit webinar is relevant voor iedereen die graag meer geld wil verdienen met affiliate marketing. Het helpt als je al een blog hebt, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat is de investering?

Als je nu bestelt, betaal je slechts 39 euro (exclusief BTW). Dit verdien je gegarandeerd terug als je de tips toepast. 

06
Dagen
04
Uren
52
Minuten
20
Seconden